Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Med dette kampanjetilbudet fra Fritz Hansen kan du kjøpe en av våre favoritter til kampanjepris den populære 3217 Syveren med armlener og trekk i to forskjellige skinn. Tilbudet er gyldig i en begrenset periode og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Skrivebordstolen 3217 Syveren følger samme design som den originale 3107, men bena er her erstattet av et høydejusterbart understell på hjul. Syveren ble designet av Arne Jacobsen i 1955 og har siden blitt et designikon over hele verden. Stolens ikoniske skall er produsert ved å støpe ni lag finér omgitt av to lag bomull. Dette har gitt Syveren sin unike og forenklede form. Produksjonsprosessen gjør stolen lett, og stolryggen kan også svikte litt, noe som gjør svært komfortabel.

Det brune læret er et anilinskinn som er et av de mest naturlige og eksklusive lærene fra Fritz Hansen. Det er mykt og føyelig, gjennomfarget og lett behandlet, men overflaten er ikke dekket. Porene er åpne slik at skinnet kan puste, og en fin patinering dukker frem idet møblene brukes og blir utsatt for sol. For å opprettholde en så ubehandlet overflate som mulig, kan man ane noen små, naturlige merker som er igjen på huden, noe som gjør hvert skinn helt unikt, og bare det fineste skinnet brukes.

Det svarte skinnet er et av Fritz Hansens standardskinn, som er et slitesterkt og brukervennlig skinn fordi det er slipt, og det fargede trekket gir en overflate som motstår søl og flekker godt. Det er mer holdbart enn anilinskinn og utvikler ikke den samme patinaen over tid, siden lærets porer er dekket.

Syveren har blitt Fritz Hansens mest solgte stol gjennom tidene og har blitt lansert i en rekke varianter. Nordiska Galleriet var den første forhandleren av Syveren i Sverige, og stolen er fortsatt vårt mest solgte møbel i dag. Populariteten forteller om stolens ikonstatus. I Syveren møtes form, funksjon og moderne designhistorie, noe som gjør den til både en klassiker og en storfavoritt hos oss.

Ingen rangeringer

3217 Seven - helpolstret Campaign

20 155,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Bredde:

61 cm

Dybde:

52 cm

Sittehøyde:

44 cm

Base/ben:

Forkrommet stålrør

Farge:

Svart

Materiale:

Bøkefiner, Stål

Sete:

Skinn

Variant:

Wild black

Klesgruppe:

Lær

Navn på stoffet:

Wild Black

Artikkelnummer:

10568303

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.