Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Suspence P1.5 er en pendel av den italiensk-danske designduoen GamFratesi for Fritz Hansen. Pendellampen kommer i en ny størrelse og er et tilskudd fra 2019 til den allerede anerkjente lampekolleksjonen Suspence. P1.5-modellen er også tilgjengelig i de splitter nye fargene Pale Pearl og Powder Burgundy, samt lysegrå som har vært tilgjengelig tidligere. Hvis du er interessert i lampens originale størrelser og design, finner du dem her.

Fritz Hansens Suspence P1.5 har nøyaktig det samme designspråket som før, der skjermen er laget av vakkert strukket aluminium som skaper en myk og naturlig kurve. Dette er resultatet av designerne GamFratesis mål om å prøve å oversette bevegelse til fysisk form. Samtidig har pendelen blitt utstyrt med en såkalt infinity-diffuser, som både gir en behagelig lysspredning og hindrer blending. Leveres uten lyspære.

Ingen rangeringer

Suspence P1.5

4 650,00 kr

 (rek. pris 6 199,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Høyde:

29.8 cm

Diameter:

32 cm

Tilbehør:

300 cm kabel

Dimbar:

Ja

Effekt (W):

53

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Nei

Farge:

Powder Burgundy

Materiale:

Aluminium, Polykarbonat

Artikkelnummer:

10368202

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Pendellamper

Mer fra Fritz Hansen