Kullsyremaskiner | Nordiska Galleriet

Kullsyremaskiner

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Aarke
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (8)
Filtrer
Carbonator 3 - Steel Carbonator 3 - Steel
2 190 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Sand Carbonator 3 - Sand
2 190 kr
Lagervare
Carbonator Pro - Steel Carbonator Pro - Steel
2 990 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Matte Black Carbonator 3 - Matte Black
2 190 kr
Lagervare
Carbonator Pro - Sand Carbonator Pro - Sand
2 990 kr
Lagervare
Carbonator Pro - Matte Black Carbonator Pro - Matte Black
2 990 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Hammertone Grey Carbonator 3 - Hammertone Grey
2 690 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Copper Carbonator 3 - Copper
2 190 kr
Lagervare

Kullsyremaskiner

Forbedre hverdagen med en stilren kullsyremaskin som gjør livet både enklere og bedre. Takket være det minimalistiske designuttrykket, de nøye utvalgte detaljene og materialer av høy kvalitet, vil denne kullsyreholdige maskinen være en selvsagt del av kjøkkenet i mange år fremover. Unngå tunge poser på vei hjem fra butikken. Med en kullsyremaskin gjør du raskt og smidig om vannet fra springen til naturlig eller smaksatt boblevann. Mengden karbondioksid bestemmer du helt selv. Dette er hverdagsluksus på sitt beste.

I vårt nøye utvalgte sortiment, tilbyr vi premiumproduktene Carbonator 3 og Carbonator Pro fra varemerket Aarke. Designstudioet ble grunnlagt i 2013, med en visjon om å forenkle og løfte hverdagens små, trivielle rutiner gjennom nøye utformede produkter skapt i et tidløst design, både i form og funksjon.

Materialvalget er, i likhet med de fleste andre kullsyremaskiner, av polert rustfritt stål, og det klassiske designet gjør at produktene holder stilen år etter år. Kullsyremaskinen er designet for å stå fremme på enhver kjøkkenbenk, og er derfor tilgjengelig i en rekke elegante design, inkludert Matte Black, Sand, Hammertone Grey, White og Steel. Alle maskinene er kompatible med Sodastream, AGA, Linde og andre kullsyrepatroner godkjent for kullsyremaskiner, unntatt Sodastream Quick Connect, og med unntak av Australia og New Zealand.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)