Melkeskummere

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Varemerke
Tilbake
Bialetti Sjöstrand Coffee Concept Zwilling
Designer
Tilbake
Matteo Thun & Antonio Rodriguez
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (6)
Filtrer
Sjöstrand Milk Frother Sjöstrand Milk Frother
Sjöstrand Coffee Concept
995 kr
Lagervare
Enfinigy Milk Frother - Silver
Matteo Thun & Antonio Rodriguez for Zwilling
1 149 kr
Lagervare
Sjöstrand Milk Frother Black Sjöstrand Milk Frother Black
Sjöstrand Coffee Concept
995 kr
Lagervare
Enfinigy Milk Frother - Black Enfinigy Milk Frother - Black
Matteo Thun & Antonio Rodriguez for Zwilling
1 149 kr
Lagervare
Steel Manual Milk Frother
995 kr
Lagervare
Electric Milk Frother Electric Milk Frother
1 007 kr
Lagervare

Melkeskummere

Med en melkeskummer kan du nyte din helt egen latte, cappuccino eller varm sjokolade. Hos Nordiska Galleriet finner du melkeskummere som ikke bare gir en deilig god og skummende drink men også blir en elegant detalj i kaffekroken.

LAG DIN EGEN LATTE OG CAPPUCCINO

Du kan bruke en melkeskummer til å skumme både kald og varm melk. Oppdater kaffen med melk og lag heller din egen deilige latte eller cappuccino som om du hadde vært på kafé. Du kan også bruke den til å skumme melk til grøt for en mer luksuriøs frokost. En høykvalitets melkeskummer med smarte funksjoner lar deg skumme melken din raskt, enkelt og smidig. Det er også godt å skumme plantebaserte melkealternativer som havremelk eller soyamelk. Våre melkeskummere kommer i stilig design og blir også elegante interiørdetaljer på kjøkkenet. Komplett med en av våre kaffemaskiner og flotte kaffekopper.

MELKESKUMMERE FRA KJENTE MERKER

I vårt sortiment finner du ulike melkeskummere fra populære merker. Melkeskummeren fra Sjöstrand Coffee Concept i stilig design er laget av rustfritt stål. Med smart teknologi skummer den melk uten at du trenger å håndtere det. Den er også utstyrt med automatisk avstenging og non-stick interiør. Denne melkeskummeren er elegant kombinert med en espressomaskin fra samme merke. Hos oss finner du også en melkeskummer fra det tyske merket Zwilling. Denne melkeskummeren lar deg varme og skumme melk og plantebaserte melkealternativer enkelt og praktisk med bare ett knappetrykk. Vi har også manuelle og elektriske melkeskummere fra det italienske merket Bialetti. Den manuelle melkeskummeren er enkel å bruke. Du setter kannen på komfyren og varmer opp melken og pumper så opp ønsket skum. Melkeskummeren passer til alle komfyrer. Den elektriske melkeskummeren har automatisk avstenging og er enkel å demontere og rengjøre. Den lar deg varme og skumme kald og varm melk.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.