Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Waldorf Suspension Double - Lambert & Fils - NO GA
Waldorf Suspension Double - Lambert & Fils - NO GA
Waldorf Suspension Double - Lambert & Fils - NO GA
Suspension double fra Waldorf-serien består av to elegante lampeskjermer i forskjellige høyder, hengt på rad. Taklampen har også en vridningsfunksjon i takfestet som gjør det mulig å henge den stilige taklampen i et skråtak. Du kan også velge mellom seks forskjellige lengder på armaturen. Den runde takfestet kommer i pulverlakkert stål, og de to lampeskjermene i pulverlakkert stål og aluminium kan vinkles lineært for ønsket lysspredning. De to lyspærene i hvitt frostet glass sprer et varmt hvitt lys i rommet.

Med sitt varme lys kan Waldorf Suspension Double deilig plasseres over spisebordet eller salongbordet ditt. Taklampen kan velges i tre forskjellige fargevalg. Dimbare LED-pærer er inkludert.

Waldorf-kolleksjonen fra Lambert & Fils er tilgjengelig i fem forskjellige design; en gulvlampe, to hengelamper og to vegglamper, alle med den samme stilige og minimalistiske estetikken. Det sylindriske lampehodet i svart pulverlakkert stål og aluminium har en innside som kan velges i fire forskjellige design. Den pene armaturen gir et stilig uttrykk med sin myke bøyning og tynne form. Waldorf-kolleksjonen er tilgjengelig i to varianter for strømforsyning, med svart vinylledning eller nylon eller alternativt med en flat, veggintegrert konsoll.

Ingen rangeringer

Waldorf Suspension Double

Fra 32 775,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Lambert & Fils

Bredde:

152.4 cm

Dybde:

25.4 cm

Effekt (W):

4.5

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Materiale:

Aluminium, Glass, Messing

Artikkelnummer:

10178500r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.