Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Suspension Triple er den største lampen fra Lambert & Fils i Waldorf-kolleksjonen med sine karakteristiske tre lampeskjermer i forskjellige lengder og høyder, med seks forskjellige lengder på armaturen. Waldorf Suspension Triple har også en vridningsfunksjon i takfestet som gjør det mulig å henge den iøynefallende taklampen i et skråtak. De tre lampeskjermene i pulverlakkert stål og aluminium kan vinkles lineært for ønsket lysspredning. Det runde takbeslaget kommer også i pulverlakkert stål. Tre kuler i hvitt frostet glass sprer et varmt hvitt lys i rommet.

Taklampen Suspension Triple fungerer utmerket som en stuelampe eller kjøkkenlampe, ideelt sett over et større bord, da de frostede kulene avgir et mykt lys med bred spredning. Taklampen kan velges i tre forskjellige farger. Dimbare LED-pærer er inkludert.

Waldorf-kolleksjonen fra Lambert & Fils er tilgjengelig i fem forskjellige design; en gulvlampe, to hengelamper og to vegglamper, alle med den samme stilige og minimalistiske estetikken. Det sylindriske lampehodet i svart pulverlakkert stål og aluminium har en innside som kan velges i fire forskjellige utførelser. Den pene armaturen gir et stilig uttrykk med sin myke bøy og sitt slanke formspråk. Waldorf-kolleksjonen er tilgjengelig i to varianter for strømforsyning, med svart vinylledning eller nylon eller alternativt med en flat, veggintegrert konsoll.

Ingen rangeringer

Waldorf Suspension Triple

Fra 37 125,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Lambert & Fils

Diameter:

152.4 cm

Effekt (W):

4.5

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Materiale:

Aluminium, Glass, Messing

Artikkelnummer:

10178473r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Pendellamper

Mer fra Lambert & Fils