Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Folded Shelves Medium - Muuto - NO GA
Folded Shelves Medium - Muuto - NO GA
Folded Shelves Medium - Muuto - NO GA

Folded Shelves er en allsidig vegghylle fra Muuto designet av den nederlandske designeren Johan van Hengel i 2016. Folded Shelves Medium kommer i fire fargevalg. To kroker følger med og kan enkelt festes ved behov. Gjennom laserskjæring fra et enkelt stykke metall og en foldeprosess skapes Folded som deretter lakkeres i et akrylpulverlakk. Van Hengels enkle design på hyllen er både praktisk og tiltalende. Rommet hjelper til med å holde og skille gjenstander samtidig som det skaper et lag med skyggespill og er en fin detalj.

Folded Shelves vegghylle kan plasseres i alt fra badet til gangen, kjøkkenet eller kontoret, og akkurat denne versjonen av hyllen har en dybde på 12,4 centimeter, noe som gjør den også perfekt for bruk som nattbord på soverommet. Foldede hyller finnes i totalt fire ulike størrelser og kan med fordel kombineres.

Ingen rangeringer

Folded Shelves Medium

897,00 kr

 1 047,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Summe Sale – opptil 40% lavere priser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Muuto

Designer:

Johan van Hengel

Bredde:

29.5 cm

Høyde:

40 cm

Dybde:

8 cm

Farge:

Black

Materiale:

Stål

Artikkelnummer:

10176934

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 1 047,00 kr.