Pullerter | Nordiska Galleriet

Pullerter

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Louis Poulsen
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Designer
Tilbake
Christian Flindt Louis Poulsen Poul Henningsen
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Toldbod 155 Pullert Toldbod 155 Pullert
Flere varianter
Kampanje
Louis Poulsen for Louis Poulsen
6 070 kr
Enkelte varianter på lager
PH 3-2½ Pullert PH 3-2½ Pullert
Poul Henningsen for Louis Poulsen
9 110 kr 11 630 kr
Flindt Pullert Flindt Pullert
Flere varianter
Christian Flindt for Louis Poulsen
Fra 15 015 kr

Pullerter

Det er like viktig å pryde hjemmet ditt med belysning utendørs som innendørs. Plasser vakker utendørsbelysning rundt huset, i hagen, på balkongen eller i innkjørselen. Hagelamper er utendørsbelysning som festes i bakken, og er perfekte til å lyse opp en gang eller gi hagen din litt ekstra kjærlighet når det blir mørkt ute.

Marker tomten din med hagelamper, og match med stilen i huset og hagen din for å få et personlig uttrykk hjemme. Det danske merket Louis Poulsen har fin utendørsbelysning i form av hagelamper. Velg mellom Toldbod 155 Hagelampe i svart eller aluminium, eller gi uteplassen din eksklusiv utendørsbelysning med Flindt Hagelampe. Utendørsbelysning er en enkel måte å markere husets vakre linjer og unike former, eller ramme inn en altan eller hage for å skape en koselig oase når mørket kommer smygende men du fortsatt vil bruke tid utendørs på sommerens varme netter. Louis Poulsen har også laget en hagelampe til utendørs bruk med inspirasjon fra sin klassiske belysningskolleksjon PH. Match innendørsbelysningen fra Louis Poulsen utenfor vinduene med en eller flere PH 3-2 1/2 Hagelampe i svart rustfritt stål. Led familien til bryggen med hagelamper, eller marker plenen med vakker utendørsbelysning. Ta vare på hagelampene på vinterhalvåret for å holde på kvaliteten, utseendet og holdbarheten.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)