Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Beatrix Ottoman er en fotskammel som er et av de nyeste tilskuddene til Ritzwell-samlingen, et resultat av et eksklusivt håndlaget møbel fra Japan. Beatrix Ottoman er designet av Shinsaku Miyamoto og er produsert i byen Fukuoka i den sørlige delen av Japan. Det er et perfekt supplement til lenestolen Beatrix High-Back Easy Chair, der støttene på kortsidene er i samme formspråk og er tilgjengelige i matchende design.

Beatrix Otttoman kan like godt som en puff, men er ment å avlaste bena når du sitter i den myke, lett tilbakelente lenestolen Beatrix. Den er tilgjengelig i mange forskjellige stoffer i forskjellige prisklasser, et ytre møbeltrekk av tykt,   vegetabilsk garvet   skinn som er tilgjengelig i tre farger og seks forskjellige valg i massiv valnøtt eller eik til understellet.

Eksemplet i produktbildet er i utførelsen T- 3037   for møbeltrekk   vintage brun   skinn og understell i   oljet valnøtt . Merk at vi bare viser understell i oljet valnøtt. Hvis du er interessert i andre design, kan du kontakte kundeservice.

Ingen rangeringer

Beatrix Ottoman

31 500,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Ritzwell

Designer:

Shinsaku Miyamoto

Bredde:

74 cm

Høyde:

45 cm

Dybde:

48 cm

Materiale:

Valnøtt, Lær, Stoff

Klær kategori:

R

Klesgruppe:

Stoff

Navn på stoffet:

R-1051

Artikkelnummer:

10275489

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.