Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Bistrot 4-delers bestikksett Solid er et bestikksett i 4 deler fra det franske merket Sabre Paris. Settet inneholder en kniv, en gaffel, en skje og en teskje. Bestikket er laget av polert rustfritt stål med håndtak i høykvalitets akryl. Alle produktene produseres i selskapets eget verksted i Frankrike. Velg mellom design i flere stilige farger.

Bistrot 4 Pieces Cutlery Set Solid er en del av Bistrot-kolleksjonen, inspirert av noen av designparet Francis og Pascal Gelbs favorittsteder: restauranter, terrasser og kafeer. Kolleksjonen er preget av rene linjer og synlige nagler i nøye utvalgte farger og mønstre. Bistroen er designet for å være både tradisjonell og moderne på samme tid, noe som bringer tankene til klassisk designet bistrobestikk, men i en oppdatert versjon. Kombiner dine favoritter og nyt en inspirerende og gledelig borddekking.

Ingen rangeringer

Bistrot Shiny Solid / 4 Pieces Cutlery Set

387,00 kr

 462,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Sabre Paris

Farge:

Black

Materiale:

Rustfritt stål, Akrylplast

Artikkelnummer:

10705182

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 462,00 kr.

Flere Bestikksett

Mer fra Sabre Paris