Service Team | Nordiska Galleriet

BRUK VÅR KUNDESERVICE TIL HJELP

Vi hos Nordiska Galleriet er alltid her for deg, uansett om du trenger tips om hvordan du kan dekorere hjemmet ditt eller om du trenger hjelp til å bestille. Ingen spørsmål er for store eller for små.

Våre interiørdesigneksperter er tilgjengelige via telefon og e-post hver dag, hele året. Vi svarer vanligvis på e-post innen 24 timer.

Spørsmål og svar FÅ SVAR RASKT?

Vi har samlet de vanligste spørsmålene våre på en side, slik at du raskt kan få svar. Klikk inn og les før du kontakter oss, sjansen er stor for at spørsmålet ditt blir besvart.

TIL SPØRSMÅL OG SVAR

Kontakt NÅ OSS DIREKTE

Åpningstider telefon

KONTAKT OSS

100% prismatch VI MATCHER PRISEN

Hvis du finner den samme varen til en lavere pris hos en annen forhandler, matcher vi ikke bare prisen, men gir deg en bedre pris. Les mer om prismatchen, og finn ut hvordan du bruker den.

LES OM VÅR PRISMATCH

Bare originale ALLTID ORIGINALE VARER

Nordiska Galleriet er en autorisert forhandler av mer enn 180 verdensledende merker. Vi selger alltid ekte varer. Hvis du er i tvil, kan du alltid kontakte oss, så hjelper vi deg.

LES MER OM VÅRE ORIGINALER

Sosiale medier GET SOCIAL

Følg oss på våre sosiale kanaler for å få daglige oppdateringer meda inspirasjon, nyheter og viktig informasjon. Gå inn på vår Instagram, lik oss på Facebook og følg myNewsdesk slik at du ikke går glipp av noe.

TIL VÅRE SOSIALE MEDIER

Vilkår HVA ER DET SOM GJELDER?

For oss er det viktig at du føler deg trygg når du handler. Les derfor våre vilkår nøye før du kjøper. Når du bestiller hos Nordiska Galleriet, godtar du våre kjøpsbetingelser. Merk at forskjellige vilkår gjelder avhengig av om du handler på nettstedet vårt, i butikken eller som et selskap.

TIL KJØPSVILKÅRENE
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)