Solbriller

#
Filtrer
Tøm filter
Solbriller
Kategorier
Filtrer
Sorter etter 
Tilbake
  Vis produkter (0)
  Sorter etter
   Artikler mangler

   Solbriller

   Solbriller er et stilig tilbehør så vel som en viktig beskyttelse for våre sensitiveøyne. For de fleste kan det være vanskelig å finne et par solbriller i riktig farge og design som passer til ansiktsformen. Vårt sortiment inkluderer solbriller for alle designpreferanser og ansiktsformer. Solbrillene er designet med et moderne og trendy formspråk og er et essensielt tilbehør.

   Et par solbriller skal være like formsterke som anvendelige, og sortimentet vårt inneholder derfor solbriller i høykvalitetsmaterialer som man kommer til å ville bruke året rundt. I vårt sortiment av solbriller finnes moderne solbriller i flere forskjellige utførelser. Disse inkluderer merkevaren Izipizi, som designer moteorienterte solbriller i dynamiske farger og i trendy modeller som passer til forskjellige ansiktsformer. SUN fra Izipizi er trendy solbriller som kommer i flere forskjellige design. SUN Mirror Lenses er solbriller fra Izipizi som har reflekterende linser og kommer i flere forskjellige dynamiske fargekombinasjoner. Solbrillene Nautic Night Blue er stilrene solbriller spesielt designet for de som ofte er på sjøen og har 100% UV-beskyttelse. Designet er tilpasset lys som reflekteres i store mengder, og linsene er polarisert i krystallgrønn farge.

   Populære kategorier innen Details
   Logg inn

   Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

   eller
   NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

   TAKK FOR DIN PÅMELDING
   E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
   *Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
   Åpningstider Service Team
   Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
   Man-Fre 08:00 - 18:00
   Lør-Søn 11:00 - 17:00
   Åpningstider butikker
   Stockholm
   Nybrogatan 11
   114 39 Stockholm
   Finn her

   08- 442 83 60

   Man-Fre 10:00 - 18:00
   Lørdag 10:00 - 17:00
   Søndag 11:00 - 16:00
   Göteborg
   Flöjelbergsgatan 20A
   431 37 Mölndal
   Finn her

   031- 775 69 00

   Man-Fre 10:00 - 19:00
   Lør-Søn 11:00 - 17:00
   Ønskeliste (0)