Toalettmapper | Nordiska Galleriet

Toalettmapper

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Vis produkter (2)
Filtrer
Panama Double Zip Washbag - Black
Kampanje
4 400 kr 5 000 kr
Lagervare
Mara Cosmetic Case - Navy
2 745 kr

Toalettmapper

En toalettmappe er det opplagte valget for oppbevaring av hudpleie-, kroppspleie- og andre skjønnhetsprodukter. Her har vi samlet vårt voksende utvalg av toalettmapper fra Smythson, et britisk merke som produserer luksuriøse skinnprodukter til hjemmet.

Mara Cosmetic Case sminkeveske er laget i Italia av eksklusivt marineblått skinn med krokodillemønster og har en myk, tiltalende silhuett. Panama Cosmetic Case i fargen Scarlet Red har en vakkert avrundet form med et nedtonet design og en unik struktur. En elegant toalettmappe fra Smythson er ikke bare praktisk for oppbevaring av skjønnhetsprodukter, men blir også en elegant accessoir i hjemmet ditt.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)