Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
10413090

Dråpen Seat Cushion er en pute spesialtilpasset for bruk til stolen "Dråpen" av Fritz Hansen. Puten er tilgjengelig i to farger. Dråpen ble designet av Arne Jacobsen i 1958 spesielt for SAS Royal Hotel i København og er produsert av Fritz Hansen. Opprinnelig ble det bare laget 150 eksemplarer, og det er først de siste årene Dråpen har begynt å bli produsert i større mengder. Men takket være Jacobsens tidløse designspråk føles designet like aktuelt i dag som da den ble lansert.

SAS Royal Hotel i København åpnet i 1960 og omtales vanligvis som verdens første designhotell og Danmarks første skyskraper. Her har Arne Jacobsen dekorert med blant annet Dråpen, hvis myke avrundede skall sto i kontrast med hotellets strammere arkitektur. Jacobsen sto for hele designkonseptet ned til minste detalj, fra fasaden og møblene til bestikket i restauranten. SAS Royal Hotel er derfor blitt kjent som Jacobsens kunstverk. Flere designikoner ble introdusert og satte dansk design på verdenskartet. Det sies også at Dråpen var Jacobsens personlige favorittmøbel.

Ingen rangeringer

3110 Droppen Seat Cushion

799,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Bredde:

40.7 cm

Høyde:

37.7 cm

Farge:

Grå

Materiale:

Stoff

Artikkelnummer:

10413090

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Tilbehør stoler

Mer fra Fritz Hansen