Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Den femte hengelampen i Lambert & Fils samling, Laurent 05, består av to kuler i håndblåst opalglass og en vinklet plate i form av et trappetrinn, som er tilgjengelig i tre forskjellige materialer og flere forskjellige farger. Den varme hvite gløden fra den øverste lyspæren reflekteres i ulik grad mot platen avhengig av utførelsesvalg.


Takfestet kommer i svart, med nylonledninger som fås i fem forskjellige farger og med vinklede eller parallelt hengende kuler. Med sin elegant avlange karakter passer Laurent 05 ideelt over salongbordet eller i andre deler av stuen i det moderne hjemmet, i en lav profil der den sprer et varmt hvitt lys. Lampene er også kompatible med dimmerfunksjon.

Lambert & Fils lampeserie Laurent Collection og dens ti varianter viser essensen av deres moderne stil. Enkelheten og designspråket gjør denne kolleksjonen unik, da kombinasjonen av de runde kulene i lokalt håndblåst opalglass og paneler som omgir kulene skaper en jevn taklampe og utstråler et iøynefallende uttrykk. Den diskre, lange nylonledningen som kobler sammen kulene og takfestet, passer perfekt inn i rom med stor takhøyde. Laurent-kolleksjonen er også tilgjengelig i forskjellige konfigurasjoner for hengende monteringer, rett eller vinklet. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon om disse konfigurasjonene.

Ingen rangeringer

Laurent 05

Fra 34 725,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Lambert & Fils

Bredde:

39 cm

Høyde:

50 cm

Dybde:

20 cm

Effekt (W):

4.5

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Artikkelnummer:

10178199r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.