Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Lampe Gras No 222 XL Outdoor Seaside er en vegglampe, designet av Bernard-Albin Gras for utendørsmiljøer. Lampen er utviklet for å tåle de tøffeste forholdene og er laget av rustfri stål 316 som er veldig motstandsdyktig mot korrosjon selv i de mest aggressive omgivelsene, som for eksempel nærheten til sjøen. No 222 XL Outdoor Seaside kan monteres på en vegg eller fasade. Lampeskjermen XL er større enn originalen og fås som fargebelagt eller i rå kobber, som over tid vil skape patina etter vær og vind.

I dag produseres Lampe Gras av franske DCWéditions og til tross for den nesten 100 år gamle konstruksjonen beholder den fremdeles de originale detaljene, slik at ingen skruer har blitt brukt og ingen skjøter er sveiset.

Merk at kobber er et naturlig materiale og at varianten i rå kobber leveres uten overflatebehandling. Når den er ubehandlet vil patina oppstå over tid, avhengig av hvor produktet plasseres. Rå kobber blir også annerledes når prosessen har kommet lenger og kobberet har en jevnere korrosjon.

Ingen rangeringer

Lampe Gras No 222 XL Outdoor Seaside

12 940,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Lampe Gras by DCWéditions

Designer:

Bernard-Albin Gras

Høyde:

22 cm

Dybde:

37 cm

Diameter:

22 cm

Effekt (W):

23

Farge:

Black

Materiale:

Rustfritt stål, Borosilikat, Silikon

Artikkelnummer:

10368170

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Utendørs vegglamper

Mer fra Lampe Gras by DCWéditions