Köp Utemøbler från Muuto | Nordiska Galleriet

Muuto Utemøbler

#
Filtrer
Tøm filter
Muuto - Utemøbler
Kategorier
Filtrer
Designer
Tilbake
Thomas Bentzen
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Linear Steel Table 200 cm Linear Steel Table 200 cm
Flere varianter
Thomas Bentzen for Muuto
Fra 12 985 kr
Linear Steel Bench 170 cm Linear Steel Bench 170 cm
Flere varianter
Thomas Bentzen for Muuto
8 745 kr
Linear Steel Table 140 cm Linear Steel Table 140 cm
Flere varianter
Thomas Bentzen for Muuto
12 495 kr
Linear Steel Bench 110 cm Linear Steel Bench 110 cm
Flere varianter
Thomas Bentzen for Muuto
6 595 kr

Muuto - Utemøbler


Muuto er et ungt dansk designfirma som skaper med visjonen om å gjenoppta den sterke posisjonen Skandinavia hadde i designverdenen på 1950-tallet. "Muutos" betyr et nytt perspektiv på finsk og den innovative grunnideen er dypt forankret i selskapet.
Les mer

akket være hyppige samarbeid med unge drevne designere lager man stadig spennende nye design som er i høysetet. Muuto som møbelprodusent er synonymt med skandinavisk design som utfordrer. Man stiller krav til alle samarbeidene de har - å tørre å ta svingene og utnytte fantasien din fullt ut er et must. Du produserer både møbler og belysning, og blant de vellykkede produktene er kleshengeren The Dots og hyllesystemet Stacked.

Muuto

Kreativt samarbeid og tradisjonell design

Företaget grundas år 2006 av Kristian Byrge och Peter Bonnen. Genom åren gör Muuto flertal kreativa samarbeten med begåvade formgivare. Bland dessa finns Staffan Holm, Cecilie Manz, Harri Koskinen, Broberg & Ridderstråle samt Anderssen & Voll. Genom att leka med nya idéer, tekniker, material och former skapar de innovativa produkter. Muuto står för essensen av skandinavisk design. Bland populära produkter i Muutos sortiment finns bordet 70/70 formgivet av TAF Architects.

Selskapet ble grunnlagt i 2006 av Kristian Byrge og Peter Bonnen. Gjennom årene har Muuto hatt en rekke kreative samarbeid med talentfulle designere. Blant disse er Staffan Holm, Cecilie Manz, Harri Koskinen, Broberg & Ridderstråle og Anderssen & Voll. Ved å leke med nye ideer, teknikker, materialer og former, skaper de innovative produkter. Muuto står for essensen av skandinavisk design. Blant populære produkter i Muuto-serien er bordet 70/70 designet av TAF Architects. Bordet er stabilt og moderne med enkle linjer. Chassiset består av to støpte aluminiumsrammer som danner to solide ben. Bordet passer godt i det moderne hjemmet og er både elegant og funksjonelt. Ambit- og Leaf-lampene er to trendy favoritter som med sine enkle former er enkle å dekorere med. Begge lampene har flere farger å velge mellom og er flotte å kombinere sammen.

I desember 2017 vil den amerikanske møbelprodusenten Knoll kjøpe selskapet med ideen om å doble salget på fem år. Siden oppstarten i 2006 fortsetter danske Muuto å produsere møbler som i all sin enkelhet holder over tid, men som likevel utfordrer normene og perspektivet. Skandinavisk tradisjonell design helt ulikt noen annen

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.