Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Beatrix High-Back Easy Chair er et av de nyere tilskuddene til den japanske Ritzwell-samlingen og er resultatet av en eksklusiv håndlagd lenestol, utgitt høsten 2017. Beatrix er designet av Shinsaku Miyamoto og produsert i byen Fukuoka i den sørlige delen av Japan. Inspirasjonen til designet kommer fra 1950-tallets skandinaviske møbler, der nakkestøtten har former som minner om klassikere fra danske Fritz Hansen, som er dyktige på bruk av tre, stoff og skinn av førsteklasses materialer, samt en ekspertise som Ritzwell besitter.

Beatrix High-Back Easy Chair har maksimal komfort der den omslutter hele kroppen med en liten helning bakover. Kombinert med den myke polstringen til ryggstøtten, blir Beatrix en åpenbar lenestol for avslapning. Den er tilgjengelig i mange forskjellige stoffer i forskjellige prisklasser, et ytre møbeltrekk av tykt, vegetabilsk garvet skinn som er tilgjengelig i tre farger og seks forskjellige valg i massiv valnøtt eller eik til understellet. I tillegg finnes det også en fotskammel, Beatrix Ottoman, som er tilgjengelig i matchende design.

Eksemplet i produktbildet er i Z-4001-versjonen for møbeltrekk med svart skinnstrekk. Merk at vi bare viser understellet i oljet valnøtt. Hvis du er interessert i andre design, kan du kontakte kundeservice.

Ingen rangeringer

Beatrix High Back Easy Chair

97 605,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Ritzwell

Designer:

Shinsaku Miyamoto

Bredde:

80 cm

Høyde:

105 cm

Dybde:

94 cm

Sittehøyde:

40 cm

Farge:

Blå

Materiale:

Stoff, Lær, Tre

Klesgruppe:

Lær

Navn på stoffet:

R-1051

Artikkelnummer:

10274103

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.